Разград [email protected]
Гостувания

Еърсофт демонстрации в НПТГ „Шандор Петьофи“ гр. Разград

Спортен клуб „Еърсофт Разград“ проведе демонстрации пред ученици и учители от НПТГ „Шандор Петьофи“. Това се случи в седмицата, когато училището чества своята годишнина.

Членовете на спортния клуб Николай Николаев, Тодор Тодоров, Йордан Йорданов, Божидар Иванов и Теодор Пенчев, съвместно с Хубан Соколов, представител на стрелкови клуб „Дръзки“ обясниха на присъстващите ученици от всички класове на гимназията основни правила за боравене с еърсофт, основни правила за безопасност и всичко нужно, което трябва да знаят, за да взимат участие в игрите, организирани от спортния клуб.

Всички присъстващи имаха възможността да се докоснат до различен тип реплики на пистолети, автоматични оръжия и снайпери.

https://www.facebook.com/airsoft.razgrad/posts/pfbid02Ucbd7pVhSsqDYMJm3vwXBcsUv1hAfrRyfpZfpEXpPcZU25TK55K6SY9MMrJudrh9l?__cft__[0]=AZWf5104FuIJGq4d5z7Gi13s0-GjjH5F_rFxjsgpDoyoSC7mEAivyWtJAZrFPmQ_fDvO4OjPfgpELUIXQwwuMtMboHq_KfDuqtu1I2FBAKVSbZ1MepUj6Yngl-KOUkOwKUhjHOIW4awZIhXm5TYJt91lztUWKNqBKlcX3MT80d8eZWwMvvPnjpzsu25YhjFvMK3muOsoX6kedj7gjbBqjka5&__tn__=%2CO%2CP-R

След краткото въведение в спорта, всеки желаещ имаше възможността да опита преживяването, като за целта бяха монтирани няколко мишени по които да се целят.

Интерес да опитат имаха и учителите, които присъстваха на мероприятието, провело се на спортната площадка на училището. Своя мерник пробва и директорът на гимназията инж. Нешка Христова.

https://www.facebook.com/media/set/?vanity=airsoft.razgrad&set=a.233993642545962